print online
e-catalog e-Catalog Promo Video Promo Video
Eco-friendly 3D wall panels
 
 
WallArt - 3D wall panels
 
   
 
WallArt - Unique and eco friendly 3D wall panels

A WallArt 3D falpanelek egy extra dimenziót adnak a falaknak!

A WallArt 3d falpanelek életre keltik a falakat, ezek a korszerű és környezetbarát 3d falburkolatok, amelyek a cukornád rostos maradékából készülnek. Az aprított és zúzott cukornád szárból kivont nyerscukor lé után fennmaradó szálak, az úgynevezett kipréselt cukornád, mint nyersanyag, képezi az alapját ennek a könnyen telepíthető környezetbarát terméknek. A felhasznált nyersanyagból készült 3D falpanel 100%-ban újrahasznosított, ezért komposztálható és 100%-ban biológiailag lebomló.

Nemrég az Egyesült Államokban, a belsőépítészek az év egyik legjobb és leginkább innovatív, környezetbarát lakberendezési termékének választották. A WallArt 3d falpanelek mindegyike megújuló forrásból készül, amelyek biológiailag lebomlóak és így hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. A WallArt 3d falburkolatokat, amikor összerakjuk mintát alkotnak. A felrakás után bármilyen színre festhető, hogy illeszkedjen a ház belső teréhez vagy egy új létrehozandó stílushoz.

A WallArt 2010-ben vezette be a 3d-falpaneleket Európában. Ők voltak az első belépők a piacon, e környezetbarát lakberendezési és belsőépítészeti termékkel. Ebben a pillanatban 20 különböző WallArt 3d falpanel modell érhető el, a további információkért kattintson a Mintáink menüpontra. A WallArt domborított panelek egy extra dimenziót adnak a falaknak, hogy azok megfeleljenek minden helyiségben a házban. Nappali, hálószoba: a WallArt 3d falpanelek életre keltik a falakat!
 
 
Project Gallery YouTube Flickr Bureau Basis © WallArt ©